top of page

SUNNAAS SYKEHUS I MITT HJERTE

Det er alltid så trivelig å dele gode opplevelser med gode folk. Denne gangen fikk jeg med meg min venninne Lillian Aarsten fra Larvik. Hun er utdannet sykepleier, og  har et stort hjerte for sykepleierfaget, pasienter og pårørende. Stor stas for meg at det passet med en Nesoddtangen-tur; trivelig å ha følge i bilen, trivelig å være to, og trivelig med fellesskapet under overleveringen. Vi ble tatt veldig godt imot av Kirsten, Ingvild og Anne. De viste oss rundt og fortalte om de forskjellige avdelingene og hvilke pasienter som er der. Vi fikk to pasientmøter som var avklart på forhånd, fantastisk hyggelig, så 1000-TAKK for det! Sunnaas er virkelig et flott sted for de som er rammet, de blir tatt profesjonelt godt vare på, de trenger all hjelp de kan få. Her er mange utfordringer som er tunge å bære.

Jeg har vokst opp i Asker, og har alltid hatt utsikten mot sykehuset. Det var spesielt trivelig å være der og oppleve den gode rolige trygge atmosfæren fra de ansatte. De er dyktige, omsorgsfulle og kloke, akkurat det vi trenger når livet er vanskelig. 

For meg så betyr disse menneskemøtene så utrolig mye. Det gir meg inspirasjon og motivasjon til å fortsette å strikke, fortsette å lage, fortsette å gi bort, fortsette å "late som om" jeg jobber. Jeg får brukt de friske kreftene jeg fremdeles har til å bidra til andre som kan trenge en oppmuntring. Det gir meg mestringen jeg trenger. Jeg har det så fint i livet mitt akkurat nå uten behandling. Den fine tiden er det viktig for meg å utnytte maksimalt. Jeg tenker mye på de som brutalt får livet snudd på hodet. Da kan i det minste ett par tova tøfler strikket av og fra medmennesker gi bittelitt glede og varme i en vanskelig situasjon.

Jeg HEIER på ALLE som står i sine små og store utfordringer som akkurat nå virker uoverkommelige; så lenge det er liv, så er det håp.

1000-takk for opplevelsesrik time på Sunnaas Sykehus, jeg kommer gjerne tilbake med flere tøfler!

Ta vare på deg selv, vær snill mot deg selv, du fortjener det beste i det livet vi har.

bottom of page