top of page

Forfall 1. desember 2020 gikk til

STINE SOFIES SENTER    i Grimstad.

skjermbilde_edited.jpg

Første sending til Stine Sofie Senteret/Stiftelsen ble overlevert 3/12-20. FOR en dag. Nøyaktig 151 tova tøfler og strikka lubber, store og små, strikket over hele landet, ble overlevert til Ada Sofie Austegard.

Hun har en varme, et mot og pågangsmot som inspirerer meg veldig til å fortsette med prosjekt "Varm Gleding". Ada er modig og står bunnsolid forankret i respektfulle gode verdier og holdninger, som kommer spesielt barn som er utsatt for vold og seksuelt overgrep til gode.

Det er ikke alle som er like heldige med oppveksten. Austegard og alle de ansatte på Stine Sofie Senteret ser disse barna, og utgjør en positiv forskjell. De er viktige!

IMG_6065.jpg

En begivenhetsrik dag for Friske Krefter: Ada Sofie Austegard, Bente Riskild Borgersen, Ingvild Aartun. 

Alle barn som er innom Stine Sofie Senteret skal varmes og gledes med et par tova tøfler eller strikka lubber fra hele landet. Når lageret er tomt, skal det komme flere.

Fra Ada i Stine Sofie Senteret:

«Vi har lagt alle tøflene og raggsokkene foran peisen, slik at alle barna som kommer i dag kan velge seg et par som de kan bruke hele uka, og ta med seg hjem når de drar!»

Fantastisk trivelig, det gledes i alle ledd! Igjen 1000-takk for alle bidrag! Det er godt å vite at vi kan bidra med noe!

IMG_6039.jpg
bottom of page