top of page

                "Gi endringen en sjanse -

     gjør noe med det du kan gjøre noe med!"

Dette er en inspirasjons-/motivasjons- og arbeidsbok for friske som syke, skrevet direkte fra hjertet på eget forlag. Pr. oktober 2020 har jeg solgt over 600 eksemplarer. Den skal bevisstgjøre dine valg, og gi deg en tankevekker;

Hvordan velger du selv å gi dine ønskede og ikke ønskede endringer en sjanse?

Hvilke valg tar du som er bra for deg og dine? 

Et menneskemøte

"For noen dager siden hadde jeg et menneskemøte som rett og slett satt meg litt ut av balanse. Hvor jeg i       etterkant hadde behov for grundig refleksjon. Kjenne på hva det gjorde med meg! Jeg måtte lese boken din, som virkelig inspirerer, motiverer, gir ytterligere refleksjon, kilde til livsglede og masse friske krefter.

Bente, du er en av de fineste, kreative, inspirerende, åpne, uredde og varmeste jeg har fått møte i livet mitt. Du har satt varig spor! Din åpenhet, din ærlighet, din livsglede, din takknemlighet, din hjertevarme, ditt fantastiske pågangsmot - jeg er så glad, takknemlig og ydmyk for hvor heldig jeg er som møtte deg nettopp nå!

Ditt oppkomme av friske krefter, i en hverdag med en kronisk kreftsykdom. Jeg er stum av beundring! Jeg rusler i seng med et snev av Manflu.

Boken din er et funn. Egentlig er den en bordkalender og min mening er at den burde stått fremme hos alle. Du benevner den som en inspirasjons-, motivasjons- og en arbeidsbok. Jeg er enig og det er så mesterlig bra laget. Den kan brukes og det kan trenes aktivt

"Gi endringen en sjanse" - "Gjør noe med det du kan gjøre noe med" - boken som etter min mening bør være under alle juletrær i år.

Du som leser dette, kan bestille den på post@friskekrefter.no eller 99001049, det må være årets mest meningsfylte julegave og den varer i mange tiår.

Den kommer pent innpakket i Bentes selvsydde unike bærenett av resirkulerte stoff, fulgt av en hjertekjærlighet og en personlig hilsen.

Bente, tusen takk for at nettopp du er deg. Vi møtes før du aner det og jeg heier ubetinget med hele meg.

Go klem Du er unik!

Frank Brekke Otterbech Larsen"

1000-TAKK til deg Frank!

Alle bøkene blir solgt med et valgfritt nett, der det står "Jeg ønsker deg masse friske krefter!" Noen velger å beholde boka selv, og gir nettet videre med en overraskelse oppi til de som kunne trenge en oppmuntring. Kjenner du noen som kan trenge en oppmerksomhet? En gave til deg selv eller andre med en fin innpakning, med ønske om masse friske krefter.

Velg et nett ut ifra nummeret i galleriet under, så får du det du vil ha! 

Bok og nett koster til sammen kr 450,- + porto kr. 80,-. Da får du den til din egen postkasse.

VIPPS til 99001049, mrk navn, adresse og nr. på nettet du ønsker. 

Foto: LISE RENG

Tlf: 957 99 997

lisereng@lf-nett.no

bottom of page