top of page
Hopp 1 Hjemmet.jpg

  SÅÅÅÅ GLA` FOR  TILBAKEMELDINGER

Sergel Norge AS

 

We care – for friske krefter

 

Vi heier på positive ”stå på”-mennesker, som Bente Riskild Borgersen. Hun er en storformidler av tillit, håp og endringskraft, basert på egne erfaringer som kronisk kreftsyk.

 

Bente Riskild Borgersen hadde vært ansatt i Sergel i kun noen få måneder da hun ble alvorlig syk, og fikk diagnosene myelomatose

(benmargskreft) og amyloidose (blodsykdom) i mars 2014. Det var få som trodde Bente skulle komme seg igjennom de tøffe behandlingene,

men med en personlig kraftinnsats mot kreften har hun bevist at det er mulig å snu håpløshet til mulighet. Og vi støtter henne.

 

- Jeg fikk være i Sergel i ett år, og opplevde et fantastisk miljø med gode og dyktige kolleger i medgang, men også en solid støtte i motgangen. "Sergel - we care" er en bedrift som tar vare på både ansatte og kunder, de står inne for sin visjon, sier Bente.

- Da jeg skulle gi ut boken min, støttet de meg økonomisk. De heiet på at jeg skulle klare å få en ny arbeidsverdi. Jeg er så stolt over min tidligere arbeidsgiver, og så innmari glad for at Sergel er min heiagjeng!

 

Og vi er glade for å følge Bentes arbeid, og er utrolig imponert over hva hun får til. Bente har selv sagt at noe av det vanskeligste ved å leve med kronisk kreft er at hun ikke kan ha en normal åtte til fire-jobb. Og hva gjør en arbeidshest når hun ikke lenger kan opprettholde jobben sin på

grunn av knalltøffe behandlinger? Jo, hun starter sin egen virksomhet, selvfølgelig kalt Friske Krefter AS.

 

Nå bruker Bente sin egen erfaring i foredragene "Jeg vil, jeg vil og jeg får det til" og "Gi endring en sjanse – gjør noe med det du kan gjøre noe med", og hun har gitt ut bok med samme tittel. Til tross for dårlige prognoser da kreften brøt ut har Bente bevist at endringer er hva vi gjør det til, hun velger den positive tilnærmingen og det bør vi alle heie på – alltid.

 

Sergel Norge AS

Bente er en fantastisk positiv og motiverende dame, med et utrolig viktig budskap. Hun har en intelligent, morsom og rørende formidlingsevne,

og balanser dette imponerende godt. Sergel Norge har hørt Bente sin historie i flere sammenhenger og dette treffer virkelig folk i alle aldre og livssituasjoner. Bente anbefales på det varmeste.

Hanne Støvland Jørgensen

HANDELSBANKEN Larvik

Banksjef Bodil Hansen

For meg er det veldig spesielt å høre foredraget til en tidligere kollega. Det som  motiverer meg mest er måten hun motiverer seg selv på, det har jeg mye å lære av .Å bruke alt til noe positivt. At hun snur problemet rundt. Hun brenner veldig for at andre også skal bli bevisst at de kan komme i en sånn situasjon, at de må vite å sikre seg med pensjon og forsikring. De tre orda hun snakket om: Valg, vilje og gjennomføring, skrev jeg opp på en serviett, som jeg bruker til egenmotivasjon. Vi kan bli flinkere til å heie og støtte. Vi har kontaktet de fleste som var på foredraget etterpå, og de ga utelukkende positive tilbakemeldinger. At de fikk noe å tenke på, og at det ga dem noe mer. Da Bente var ferdig, ble det helt stille. Folk bare satt. Det var spesielt!

TEKNA Bergen 

Hei Bente,

Takk for sist, fantastisk å møte en dame som deg!!

Det var en minnerik kveld for mange av deltakerne også.  I starten av neste uke skal jeg være sammen med mine kolleger i de andre avdelingene i Tekna, da skal jeg fortelle de om deg og dine foredrag. Alle trenger å høre dine foredrag!

 

God klem fra Ellen

Et menneskemøte

"For noen dager siden hadde jeg et menneskemøte som rett og slett satt meg litt ut av balanse. Hvor jeg i etterkant hadde behov for grundig refleksjon. Kjenne på hva det gjorde med meg! Jeg måtte lese boken din, som virkelig inspirerer, motiverer, gir ytterligere refleksjon, kilde til livsglede og masse friske krefter.

Bente, du er en av de fineste, kreative, inspirerende, åpne, uredde og varmeste jeg har fått møte i livet mitt. Du har satt varig spor! Din åpenhet, din ærlighet, din livsglede, din takknemlighet, din hjertevarme, ditt fantastiske pågangsmot - jeg er så glad, takknemlig og ydmyk for hvor heldig jeg er som møtte deg nettopp nå!

Ditt oppkomme av friske krefter, i en hverdag med en kronisk kreftsykdom. Jeg er stum av beundring! Jeg rusler i seng med et snev av Manflu.

Boken din er et funn. Egentlig er den en bordkalender og min mening er at den burde stått fremme hos alle. Du benevner den som en inspirasjons-, motivasjons- og en arbeidsbok. Jeg er enig og det er så mesterlig bra laget. Den kan brukes og det kan trenes aktivt

"Gi endringen en sjanse" - "Gjør noe med det du kan gjøre noe med" - boken som etter min mening bør være under alle juletrær i år.

Du som leser dette, kan bestille den på post@friskekrefter.no eller 99001049, det må være årets mest meningsfylte julegave og den varer i mange tiår.

Den kommer pent innpakket i Bentes selvsydde unike bærenett av resirkulerte stoff, fulgt av en hjertekjærlighet og en personlig hilsen.

Bente, tusen takk for at nettopp du er deg. Vi møtes før du aner det og jeg heier ubetinget med hele meg.

Go klem Du er unik!

Frank Brekke Otterbech Larsen"

 

Canon Business Center Vestfold Telemark

Jeg engasjerte Bente til vårt firma, Canon Vestfold Telemark, med tanke på at det å sette seg mål – og gjennomføre er viktig (for alle). Vi er alle skrudd sammen på ulike måter og «dørstokk mila» har varierende høyder. Men, skal man klare sine mål så må man presse seg. Bente leverte midt i blinken! Historien er sterk, Bente er engasjerende, morsom, åpen og utleverende. Hun satte sine mål og gjennomførte på en imponerende måte. Reisen underveis er gripende. Anbefales.

Roar Lindstad

NAF Forsikringsformidling

Bente er et av de menneskene jeg har truffet som har gjort mest inntrykk på meg. Gjennom tre foredrag (det samme alle gangene) har jeg hørt henne fortelle om en inspirerende styrke og livets realiteter. Flere uker etterpå tenker jeg fortsatt på hennes livsgnist og livsvisdom. Jeg anbefaler alle å høre på Bente, både for å sette livet i perspektiv og for å se sine egne utfordringer på en ny måte. Det er nært, det er vakkert og det gir en enorm respekt for livet.

nger-Lise Haare

Elteco AS

I form av min stilling som marketingsjef og HMS-ansvarlig, deltok jeg på et opplegg om forsikring og pensjon i Larvik i fjor, i regi av Gjensidige og Handelsbanken. Bente Riskild Borgersen holdt også sitt foredrag her, og det ble en svært sterk opplevelse. Latter og gråt hånd i hånd er slitsomt i en halv time, men du verden for en god følelse jeg satt igjen med. At det er mulig å stråle slik som hun gjorde i sin livssituasjon, er imponerende. Foredraget kan anbefales, både som motivasjon og til ettertanke.

 

Kjell Øino

Kommunikasjon og Ledelse as

Bente uttrykker mot, styrke og sårbarhet på en unik måte i sine foredrag. Hun inspirerer til å nå ambisiøse mål ved å legge sten på sten, og trosse små og store utfordringer.

Hilde Glenne

Fritzøe Gård Golfbane AS

Bente er en unik person – både som foredragsholder og menneske! Hennes foredrag er et av sterkeste jeg har hørt – det går rett i hjerte på alle som er tilstede. Man blir sittende igjen med livsmot og glede! Til tross for den alvorlige situasjonen Bente er og har vært i klarer hun å formidle et fengede og velfundert budskap.

Scilla Treschow Hokholt

Azets Insight AS - avd. Larvik

Vi har benyttet Bente som foredragsholder for våre kunder ved to ulike anledninger. Sjelden har vi fått så gode tilbakemeldinger og sjelden har vi opplevd å bli så følelsesmessig engasjert av budskapet. Bente setter fingeren på noe vi alle kan og bør ta mer tak i overfor seg selv og overfor hverandre.

Rikke Haua

Danske Bank

Vi i Danske Bank i Vestfold engasjerte Bente for å holde sitt engasjerende foredrag både for oss ansatte og for kundene våre. Bente har en super formidlingsevne og en sterk historie fortalt på en enkel og inspirerende måte. Foredraget kan brukes på så mange måter i det å sette seg mål, enten privat eller i jobbsammenheng. En kveld til ettertanke, vi ble minnet på å se viktigheten av å kunne gjøre noe med det man faktisk KAN

gjøre noe med, og ikke bare begrensningene man eventuelt har. Anbefaler foredraget hennes på det sterkeste!

Inger Schumacher

Partifrakt AS

Jeg har ved to anledninger fått muligheten til å høre Bente – og jeg gjør det gjerne igjen! Bentes historie inspirerer og treffer deg midt i

hjerterota. Det å holde fokus på de små viktige tingene i hverdagen og bruke energien på det vi faktisk kan gjøre noe med. Det er ikke lett å

sette ord på Bentes foredrag – hun må oppleves.

Inger Hagstrøm Marthinsen

Stabel Consulting

Bente gjør en forskjell! Alle som hører hennes foredrag vil bære det med seg lenge. Det gjør rett og slett noe med deg. Du forstår at de tullete bagatellene det er så lett å henge seg opp i i hverdagen, kun er akkurat det – bagateller.
Bente har en flott måte å formidle sitt budskap på. Trygg, reflektert og dønn ærlig.

 

Helle Ingrid Stabel

 

Fagerli barnehage, Larvik kommune

Jeg hørte Bente første gang i november 2016, og ønsket å ta dette foredraget til personalgruppa i barnehagen. Bente er en motiverende og engasjert foredragsholder. Hun byr på seg selv på en inspirerende og fengslende måte som gir masse energi og setter i gang mange tankeprosesser hos hver enkelt. Hun gir påfyll og stor motivasjon om hva man kan få til når viljen er der. Det får en til å tenke at man alltid har et bevisst valg i forskjellige livssituasjoner. Anbefaler foredraget på det sterkeste. En meget god investering i enhver personalgruppe, eller andre anledninger.

Line Engelstad Jacobsen

Gapatrosten barnehage SA

Vi er en barnehage som inviterte ansatte med kjærester, ektefelle til en kveld med Bente! Hun holdt et inspirerende og sterkt foredrag. Vi tar

med oss tips til hverdagen, på jobb og hjemme. Vi kommer til å jobbe med heiagjengen her på Gapatrosten. Det var godt å ha med seg kjæreste, ektefelle. Det ga gode samtaler hjemme i etterkant. Personlig ga det meg mye. Jeg skal være mye mer åpen for hjelp fra venner, kollegaer,

familie og kjente!

 

Siri Pedersen

bottom of page