top of page

Velkommen hverdag

Oppdatert: 6. mai 2020Det har virkelig vært påskeferie i alle avdelingene i Friske Krefter AS!  Det meldes om fri ferieflyt, ingen har tatt ansvar for noe!


Bortsett fra den vennskapelige avdelingen, da! Det har vært fråtset i late dager, sene morgener, festing, sene kvelder, sofasliting, påskesnopETING, mat og drikke-gilde, sosialisering......... og relasjonsbygging - innimellom slaga. Denne avdelingen har igrunn vært 100% fornøyd med hele påska, de andre har kommet til de grader til kort!


Den analytiske avdelingen resignerte tidlig; det har hverken vært rammer, rutiner eller regler hele uka. Det tok noen dager før resignasjonen kom, men så satt den som ei kule! De andre avdelingene var igrunn likeglade med hele regelrytteren!


Pådriveravdelingen har det også vært stille fra, de skjønte vel at det var nytteløst med både motivasjon og HEIA-rop! Ingen var mottakelige for anbefalinger, inspirasjon eller å strekke seg lenger enn til godteskåla eller vinglasset. Det var musestille fra maset om at alt er bedre enn ingenting, mange bekker små, "kom igjen, dette klarer du!" Veldig stille og deilig, vi snakker avkobling!


Den uttrykksfulle avdelingen har humret i det stille, notert seg forsiktig bak øret nye forslag til morsom hverdag. Den avdelingen har igrunn aldri 100% ferie, men det er godkjent. Vi snakker løsninger for fremtiden når hverdagen kommer, og DEN kommer!


Det har vært godt med ferie! Men for de friske kreftene der Bente er sjef, er det jammen godt med hverdagen igjen også! Strategier, handlingsplan, rutiner mål og mening gir hverdagen innhold! Bra innhold i riktig retning gir livet mening! Når jeg har regler og rutiner å forholde meg til i det daglige, så får både helgen og ferien også for Friske Krefter AS et avbrekk! Bedriften trenger ikke være flink og viljesterk i egen motivasjon hele tiden, det er godt med avkobling innimellom! Ferietid gir mening! Hadde ferien vært hver dag alltid, så blir det for kjedelig.


Så, idag, første dag etter påsken, var det bare å brette opp ermene klar til innsats! Friske Krefter AS skal ha det morsomt, det skal stilles krav, regler skal følges og det skal HEIES! Alle avdelingene var helt enige i at ferie er ferie, hverdag er hverdag! Nå er den frie flyten over, her skal det jobbes! Alle gledet seg til at arbeidsfordelingen ville bli likt fordelt, slik at alle behov ble stilt.


Trappa har vært løpt i idag morges, alle ressursene har vært i sving! Vi går mot sterkere tider, og gjør noe med det vi kan gjøre noe med!


Friske krefter er til for å brukes, det leves og det HEIES!!!

Glad jobbuke fra Bente i og med Friske Krefter AS
6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page